EXPO - LINE

OVER EXPO-LINE

Expo-Line is een Europees bedrijf, voornamelijk actief in de voetbalwereld, met vestigingen in België en Frankrijk. Sinds 1989 staat Expo-Line bekend om de ontwikkeling, productie en introductie van innovatieve coatings, beter bekend als belijningsverf. Inmiddels is Expo-Line uitgegroeid tot een totaalpartner op maat voor federaties, sportclubs, gemeenten en scholen over de landsgrenzen heen.

Expo-Line vindt zijn oorsprong in het Belgische Beringen. In 1989, toen voetballers nog met brandwonden van krijtlijnen naar huis gingen, ontwikkelden wij een kant-en-klare belijningsverf: Expo-Line Direct. Een sportveldbelijning op waterbasis die het milieu en de spelers respecteert en nog steeds deel uitmaakt van ons gamma.

Meer dan twee decennia later is ons Belgische familiebedrijf uitgegroeid tot een internationale speler op het gebied van sportveldbelijning. Expo-Line heeft de voetbalwereld geleerd zijn velden te belijnen met een kant-en-klare verf die niet bezinkt.Onze account managers reizen de hele wereld rond en staan in contact met stakeholders, field managers, vrijwilligers, scheidsrechters en C-level decision makers.

Toch is de core business van Expo-Lines om de ‘field managers’ op alle niveaus te ondersteunen, want dat is wat ons in beweging houdt, dat is waarom we hier zijn! Om een ‘Brilliant Game’ te creëren.

De markt van Expo-Line bestrijkt vele Europese en niet-Europese landen en heeft vele internationale referenties. Om verenigingen, clubs, instellingen en uiteindelijk gebruikers of partners beter en nauwkeuriger te bedienen is Expo-Line uitgebreid en opgedeeld in vier (afzonderlijke) divisies. Alle vier deze divisies ademen de visie en missie van Expo-Line, met als gemeenschappelijk doel ‘To Create A Brilliant Game’.

Dankzij deze unieke divisie (aanbieden van product & diensten) kan Expo-Line zich volledig onderscheiden in de wereld van het voetbal.

CREATE A BRILLIANT GAME

Referee College is de vierde divisie van Expo-Line, deze divisie focust zich op opleidingen en ondersteuning van scheidsrechters.
En dit in nauwe samenwerking met Arbitrage Voetbal Vlaanderen alsook andere Europese federaties.

“Everything on this earth is in a continuous state of evolving, refining, improving, adapting, enhancing…. changing. We are not put on this world to remain stagnant.” – Steve Maraboli

Achter deze leuze schaart Expo-Line zich in het uitoefenen van zijn bedrijfsactiviteiten. Deze werd aangebracht door Raf Bogaerts (CEO). Expo-Line is voortdurend bezig met het verbeteren en evolueren naar een steeds beter werkend bedrijf, dat met de nieuwste technologieën op de markt komt.

Hieronder vind je Expo-Line’s divisies:

Linemarking – Projects – Vanishingspray – Referee College

nl_BENL